25.3.17

Ajankohtaista

Nyt etsimme Lumoblogeihin uusia innokkaita bloggaajia!
Etsimämme bloggaajat ovat kirjoittaneet blogia jo jonkin aikaan ja ovat löytäneet oman äänensä sekä tapansa ilmaista itseään. Jos blogisi on inspiroiva, todellinen, viihdyttävä ja noudattaa yleisiä eettisiä ohjeita, saattaa se olla juuri etsimämme blogi.
Lumoblogit on yhteisö, joka toimii bloggaajien oman panostuksen mukaan. Yhteisön jäseniltä toivotaan aktiivisuutta kehittää yhteisöä ja antamaan oman panostuksensa yhteisön menestykseen. Lumoblogit tarjoaa bloggaajilleen tukea bloggaamiseen ja yhteistöihin sekä bloggaajatapaamisia säännöllisesti.
Jos kirjoitat mielestäsi lumoavaa blogia, laita itsestäsi ja blogistasi esittely sekä screenshotilla viimeisen kahden kuukauden aikaiset kävijät (Google analytics) + someseuraaja määrät osoitteeseen lumoblogit@gmail.com
Bloggaajahaku alkaa nyt ja päättyy 7.4. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse hakuajan umpeuduttua.


Kolme lumoavaa uutta blogia tuo uusia tuulia Lumoblogeihin

LUMOAVIA uutisia! Lumoblogeihin liittyi eilen kolme ihastuttavaa blogia. Jatkossa saamme seuratabloPPshopin Heidiä ja Helenaa, Eppusen kaapillaHeidiä ja Mustavalkoista-blogin Emmiä hyväntuulisissa lifestyleblogeissa, joissa aiheet sopivassa sekamelskassa vaihtelevat lastenvaatteista, sisustuksesta, muodista ja matkustelusta arjen hyvinvointiin. Tervetuloa mukaan♥!


Bloggaaja, kevytyrittäjä

Bloggaaminen on monelle mukava harrastus, mutta yhä useammalle se on harrastuksen lisäksi myös mieluisa tapa saada tuloja. Toiselle nuo tulot voivat olla pieni lisä kuukausittaiseen tilipussiin, osalle jopa päätyö. Jokainen, joka blogin kautta saa rahapalkkaa, joutuu myös miettimään, miten palkkion laskuttaa. Onko ainut tapa oman yrityksen perustaminen, vai voisiko helpompi ja riskittömämpi vaihtoehto olla kevytyrittäjyys laskutuspalvelun kautta?

Kolme lumobloggaajaa kertoo omia kokemuksiaan kotimaisesta Ukko.fi laskutuspalvelusta. Lue Hiekkaleikkejä-blogin Jennin, Lapsellista-blogin Annan ja Karkkipurkki-blogin Annikan ajatuksia kevytyrittäjyydestä.

Yhteistyössä Ukko.fi

Kaksi raikasta uutuutta Lumoblogeihin!

Marraskuu ei kylmällä viimallaan säikäytä Lumoblogeja, joissa on tänä syksynä puhaltanut raikkaat tuulet. Ylpeänä voinemme kertoa, että olemme saaneet riveihimme kaksi upeaa bloggaajaa täydentämään Lumoperhettä - Saammeko esitellä, Hetken vaan ja Kochanie!Hetken vaan on kahden pienen tytön äidin käsialaa. Blogissa etsitään asioista valoisat puolet, muttei kaihdeta vanhemmuuden kompastuskiviin tarttumista. Ihastuimme Tiinan persoonaan ja aitoihin tunteisiin, jotka välittyvät takuulla ruudun toiselle puolen mukaansa tempaavan kirjoitustyylin ja valloittavien kuvien kautta. Tiina elää perhearkea lasten ehdoilla, kirjoittaen elämästään palasia talteen - koska lapset ovat pieniä vain hetken. 

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle, lue Kaksi nyt ja kaksi vuotta sitten.


Kochanie on puolalainen hellittelynimi, ja sydämet sulavatkin Nellin suloisesta poikavauvasta, jonka sinisiin silmiin voisi vain hukkua! Tunnelmallisilla valokuvillaan ja teksteillään, joista huokuva lämpö on käsinkosketeltavissa sekä positiivisella asenteellaan meidät hurmanneen tuoreen äidin perheessä puhutaan kolmea kieltä: suomea, puolaa ja englantia.

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle, lue Masuikävä.

Tervetuloa joukkoon Tiina ja Nelli!Monta syytä rakastua Lumoblogeihin!Me Lumoblogeissa olemme tänä syksynä onnistuneet löytämään joukkoomme useampia uusia ja ihania blogeja. Nyt saamme taas onnellisina ilmoittaa teille, että lisää on vielä tulossa! Lumoblogeihin liittyy tänään Monta syytä rakastaa! Blogi on aiemmin kulkenut nimellä Matkalla äitiyteen, josta sen moni ehkä muistaakin.
Miksi me halusimme juuri tämän blogin lumoavaan joukkoomme? Yksinkertaisesti siitä syystä, että ihastuimme! Ihastuimme kauneuteen; kuviin ja sanoihin. Ihastuimme tunnelmaan, joka blogista välittyi. Meillä oli vain liian monta syytä rakastua!

Monta syytä rakastaa on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, joka vie lukijan mennessään. Saa haaveilemaan kauniista kodista ja innostaa tekemään itse. Lämpimästi siis tervetuloa, Nina!

Jos sinulla on aikaa vain kahteen postaukseen, tutustu näihin: Peilipöydän uusi ilme ja Kylpyhuone remontin jälkeen.


Lokakuun #lumohaaste: Syksyn värit

Lokakuussa Lumoblogeissa starttaa kuukausittain teemaltaan vaihtuva, blogeissa toistuva #lumohaaste. Lumohaaste ei ole sarja samoja kysymyksiä eri bloggaajille tai yhdessä sovittu postausrunko, vaan kiinnostava ja ajankohtainen teema, joka haastaa kirjoittajat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Lokakuun teemana tai saatesanoina ovat "Syksyn värit". 

Mutta mitä ovat syksyn värit tai missä me niitä näemme? Ruskaan verhoutuneella kotipihalla, pehmeimmässä luottoneuleessa, kampaajalla? Seuraa #Lumohaaste-sivua ja tiedät!

Entä missä te, bloggaavat seuraajamme, näette syksyn väriloistoa? Linkkaa teemaan sopiva postauksesi Lumojen Facebookissa lokakuun loppuun mennessä. Jaamme parhaan postauksen Lumoblogien etusivulla sekä some-kanavissamme marraskuussa!

Lumojen blogiperhe kasvaa!
Lisää lumoavia bloggaajia! 1.10.2015 Lumoblogeissa aloittaa jo aiemmin mainittu Hiekkaleikkejä, mutta tyytyväisin mielin saamme ilmoittaa, että samaan aikaan Lumoihin liittyy myös kaksi muuta valloittavaa blogipersoonaa!

Hulivilini-blogi on aito ja elämänmakuinen perhelifestyle-blogi. Blogin kirjoittaja Maaria lumoaa rehellisellä asenteellaan ja kyvyllään tarttua vaikeisiinkin aiheisiin. Maarian blogista välittyy lämmin perhe-elämän tunteiden kirjo, iloineen ja suruineen.

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle, lue Kun lapset eivät ole itsestäänselvyys.

Äiti, kehystetääks tää?-blogia kirjoittaa ja kuvaa suloinen Jonna. Jonna on kahden pienen tytön äiti, jolle valokuvat ovat iso osa elämää. Blogissa saamme ihastella tunteikkaita kuvia ja Jonnan kaunista tapaa kirjoittaa.

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle, lue Rakkaus puhtaisiin lakanoihin.


Lämpimästi siis tervetuloa joukkoomme, Maaria ja Jonna!
Hiekkaleikkejä-blogi tulossa osaksi Lumoblogeja lokakuussa

Meillä on ilo kertoa, että jo jonkin aikaa taustajoukoissamme on majaillut bloggaaja, joka upeilla, pysäyttävillä kuvillaan lumosi meidät kaikki heti ensisilmäyksellä. Kun emme osanneet sanoa mitään muuta, sanoimme kyllä. Kyllä, tervetuloa Jenni!

28-vuotias turkulainen Jenni Laaksonen on tullut tutuksi paitsi Bellablogien Hiekkaleikkejä-blogin kirjoittajana, myös Turun seudulla toimivana lapsi-ja perhevalokuvaajana. Sekä Jennin blogiin että asiakkaistaan ottamista kuvista paistaa lämpö, valo, ilo ja elämä kaikkine sävyineen. 

Jenni on syksyllä 2014 syntyneen hurmaavan pienen pojan äiti, joka kuvaa perhearkea kauniin kuvin ja pysäyttävin sanoin. Hiekkaleikkejä on oiva osoitus blogista, jossa kauniin kuoren alta löytyy syvällisiä ja viisaita ajatuksia, laadukkaita tuotetestauksia sekä samaistuttavaa, käsinkosteltavaa arkea. 

Lokakuun ensimmäisestä päivästä lähtien Jenni on myös osa Lumoblogeja. Tervetuloa!


#Viikoninstaaja & @Lumoblogit Instagramissa

Tiesithän, että voit seurata bloggaajiemme elämää ja työtä kulissien takaa myös yhteiseltä Instagram-tililtämme, jossa on viikottain vaihtuva #viikoninstaaja? Mietimme perustamisvaiheessa, mikä olisi meidän näköisemme tapa päivittää yhteisömme jäsenten lumoavia (ja vähemmän lumoavia) kuulumisia myös Instagramissa. Ratkaisu syntyi nopeasti ja tuntui itsestään selvältä: päivittäisimme sitä tietenkin itse, jokainen vuorollaan! 


8.9.2015: Lumoblogeihin liittyy neljä uutta, upeaa ja inspiroivaa blogia!


Lumoblogien käynnistämän blogirekryn myötä saimme kasapäin hakemuksia ihanilta ja valovoimaisilta bloggaajilta, mutta poimimme joukkoomme hakijoista edukseen erottuneen kourallisen; neljä u-p-e-a-a lifestyleblogia.
Taustajoukoissa odottaa vielä yksi valovoimainen bloggaaja, mutta kyllähän te tiedätte, että hyvää kannattaa odottaa.

Neljä erilaista ja upeaa uutuusblogia Lumoissa, saanemme esitellä:Kuvastin - Hanna

Kuvastin-blogista välittyi heti ensisilmäyksellä kirjoittajan sykähdyttävä katse, persoonallisuus ja herkkyys. Meidät hurmasi blogin raikas yleisilme sekä kerrassaan upeat, tunnelmalliset valokuvat. Hannan paletilta aiheita löytyy ilahduttavan monipuolisesti tavallisesta arjesta syvällisempään pohdintaan - tyrmäävän upean kuvituksen kera tietysti. 

Hanna on 22-vuotias lahtelainen valokuvauksen opiskelija, pienen pojan äiti ja pitkätukkaisen miehen morsian, joka omien sanojensa mukaan on hulluna vaatteisiin ja kirppiksiin. 

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle postaukselle, lue tämä, Surullinen alkusoittoKuvastimen kevyestä linjasta huolimatta kannattaa tutustua pojan lähtökohtiin. Mikään tässä maailmassa ei ole selviötä, mutta maasta se pienikin ponnistaa.
Myjuw - Maiju

MYJUW on kuin kaunis kuvakirja: täynnä toinen toistaan upeampia ja inspiroivampia ideoita niin kattaukseen, shelfieihin (!), asetelmiin kuin sisustukseen ja remontoimiseenkin. Blogi on hyvä osoitus siitä, kuinka kauniita kokonaisuuksia syntyy ilman suurta rahaa, kun löytyy taitavat kädet, hyvä näkemys ja pettämätön värisilmä. Esteettisestä pinnasta huolimatta MYJUW-blogista huokuu elämänmakuinen rentous ja leppoisa elämänasenne. Liekö siis ihme, että sanoimme heti Maijulle ykskantaan: KYLLÄ KIITOS! 

Maiju on espoolainen 5-vuotiaan pojan äiti ja asfalttityöläisen vaimo, joka omien sanojensa mukaan on minimalismiin mieltyvä sekopäinen sisustaja. MYJUW-blogissa työn alla on paitsi DIY-projekteja, perheen kesken vietetyt vapaapäivät ja sisustuspuuskat, myös loppuraskaus. Me ainakin jo varromme lähipäivinä tai -viikkoina kuultavia vauvauutisia!

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle postaukselle, lue Löytö. (Jota me vain kadehdimme.)Aaltoja - Sonja 

Aaltoja on laadukas ja tyylikäs perheblogi, johon on helppo ihastua. Isoista, hyvistä valokuvista paistaa paitsi kaunis arki, myös perheen keskinäinen onni ja rakkaus. Hyväntuulisesta blogista löytyy sopivassa suhteessa syvällisempääkin pohdintaa ja hyviä vinkkejä. Aaltoja on mainio esimerkki blogista, jossa kiiltokuvamaisen kauniiden kuvien takaa välittyy kirjoittajan persoona - aito, lämmin ja onnellinen nainen. 

Sonja on kahden pojan äiti, joka intoilee lapsiperheen arjesta, lastenvaatteista, toisinaan sisustuksesta ja hyvästä ruoasta, ja jättää jälkeensä keskeneräisiä DIY-projekteja. Me kuitenkin tunnemme Sonjan ihanan tavallisena, lämminhenkisenä, tyylikkäänä ja helposti samaistuttavana (huippu-)tyyppinä. 

Jos sinulla on aikaa vain yhdelle postaukselle, lue Game on


Mom is the new black - Mere

Mom is the new black-blogin Mere on tullut keskuudessamme tunnetuksi lämminhenkisenä, sympaattisena ja aitona naisena, jolla on jalat maassa ja sydän paikallaan. Blogista huokuu kirjoittajan lämmin ja lempeä luonne, joka tekee tästä tyylikkäästä äidistä ehdottomasti sen uuden mustan - ajattoman ja silti persoonallisen. Mom is the new black on hurmaava sekoitus tavallista, käsinkoskeltavaa arkea, kauneutta ja diipimpää pohdintaa. 

Turkulainen Mere on 2013 syntyneen Felixin ja 2014 syntyneen Stellan äiti ja hajamielisen miehen puoliso, joka valokuvaa paljon ja (omien sanojensa mukaan) myöhästyy aina. 

Jos sinulla on aikaa vain yhteen, lue ajatuksia herättävä Vihaiset kädet

PSST! Kai seuraat viimeisimpiä kuulumisiamme myös Lumoblogien facebookissa
Template Design By Baby in Heels